+

Sátor választási segéd

Mivel sokon keresnek, hogy nekik az olcsó sátor is elegendő lenne, számtalanszor mondjuk el mire érdemes figyelni, pénzt áldozni.

Természetesen a tapasztalatok, tanácsok meghállgatása melett mindenki maga hozza meg a döntést, hogy mire van szüksége, mit engethet meg anyigilag, mire érdemes áldoznia, és mi az, ami a szükségleteken túlmutatva felsleges pénzkidobás (pl. egy családi kerti partyra- ami 1-2 évente való összejövetelt jelent, - nem feltétlenül szükséges egy fesztiválra járó vendéglátosok által preferált, belső bordaerősített méregdrága alusátor.

Néhány alkolommal rendezvényre járó vásári árusnak azt érdemes megfontonia, hogy mekkora előnyt jelent 2x2-es sátornál pl. egy 14 zer Ft-tal olcsóbb könnyű sátor, ha összegyűri egy 30-40 km-es széllökés, és tönkremegy az eladásra szánt portéka (egy része)?

Az érem másik oldala: egy 3x3-as sátornál a súlykülöbözet 15/24 kg- nem minden hölgy szeret ilyen vassal bírkózni. Ebben az esetben a nehezebb sátor nem tud nyerő lenni :(

  A további tanácsok megfogalmazásáig pici türelmet kérünk, hamarosan folytatásra kerül.

Kapcsolat

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.